Fabrikanten


Samen maken we het verschil

Nederland telt enkele producenten en merken van luiers. Zij spelen door de productie, marketing en verkoop van de luiers een cruciale rol in het stapsgewijs mogelijk maken van luierrecycling.

Deelnemer worden

Een mooi voorbeeld is de samenwerking tussen kinderdagopvang, gemeenten en huishoudens.

Producenten kunnen op verschillende manieren bijdragen aan de bevordering van Luierrecycling.

  • Zij kunnen in samenwerking met hun eigen experts en technologen de recycling van luiers optimaliseren en investeren in het milieuvriendelijker maken van hun product. Interessant voor Nederland maar ook voor daarbuiten.
  • Ze kunnen hun marketing gebruiken om te laten zien dat duurzaamheid belangrijk is en daaromheen speciale marketing acties organiseren. Ze kunnen met deelname aan de proef aan de consumenten van luiers laten zien dat ze het belangrijk vinden dat consumenten luierrecycling actief willen oppakken.

Producenten worden daarom gevraagd deelnemer te worden in de stichting Luierrecycling Nederland.

Wat houdt deelname in?

  • Coördinatie. Luierrecycling Nederland helpt de producenten met de coördinatie met de huishoudens en kinderopvangorganisaties om recycling initiatieven te coördineren.
  • Zichtbaarheid. Doordat je deelneemt in de stichting kun je als producent aan consumenten laten zien jullie merk bijdraagt aan het inzamelen en recyclen van luiers. Op eigen uitingen zoals de website en de nieuwsbrief kunnen de teksten en het logo van Luierrecycling Nederland gevoerd worden.

Deelnemer worden

Ook als de producent al stappen heeft gezet omtrent de gescheiden inzameling en recycling van luiers is het belangrijk om deelnemer te worden van de stichting. Op deze manier draagt de producent bij tot de verdere totstandkoming van luierrecycling in Nederland en blijft het bedrijf scherp op trends in de consumentenmarkt en de mogelijkheden van nieuwe technologie.

Meer dan 25.000 huishoudens, kinderdagverblijven en zorginstellingen hebben zich al aangemeld.

Zoals gezien bij RTV-utrecht-wit

Aanspreekpunt fabrikanten

Schermafbeelding 2019-12-03 om 11.11.21

Menno Kuizer
Newbrands
www.n-brand.com
menno.kuijzer@n-brand.com
06-10298513

Deelnemer worden